Лазерно гравиране
Лазерно гравиране

Лазерното гравиране няма аналог в богатия арсенал от средства за надписване на рекламни материали. Той е изключително оригинален метод за надписване на рекламни продукти.

 

Лазерното гравиране е високо технологичен начин за нанасяне на изображение или текст върху различни материали, като метал, дърво, кожа, стъкло и други.

 

Характеризира се с висока устойчивост на износване и възможност за нанасяне на сложни рисунки върху всяка форма, както и дълготрайност и устойчивост на изображения с привлекателен външен вид. 

 

Методът лазерно гравиране представлява възпроизвеждане на векторни изображения, чрез пряко въздействие на фокусиран лазерен лъч, върху обработвания предмет.

 

С помощта на лазерния лъч от повърхността на изделието се изпарява тънък слой от материала, което образува релеф на повърхността. Прецизността на операциите се гарантира от цифровото програмно управление.

 

Използва се за надписване на:

табели за офиса, хотела, дома, административни сгради; баджове; флаш памети; ключодържатели; значки; изделия от плексиглас; гравиране на предмети; аксесоари за заведения; сухи и гумени печати; фирмени сувенири; луксозни химикали и бележници; панели на машини; гравирани награди, купи, медали; персонализация на подаръци; кожени изделия; табелки за домашни любимци; чаши и стъклени изделия; рамки; стойки за бижута и мобилни телефони; кутии и много други.